Nosaltres

Europeix SA va ser creada l’any 1984 quan el seu fundador, Jaume Codina Sabaté portava diversos anys desenvolupant el comerç a l’engròs del peix fresc amb un petit negoci familiar.

A causa de l’expansió dels últims anys, i degut al canvi generacional, l’antiga societat Peixos Jaume SA fundada l’any 1983, fundadora de l’activitat, va esdevenir l’actual Europeix SA, amb l’objectiu de continuar progressant, aprenent i adaptant-nos a les necessitats i demandes del mercat modern, oferint sempre més qualitat i millor servei.

La nostra organització està dia a dia i en directe, present a tots els ports de la Mediterrània, Cantàbric i Atlàntic, per a així obtenir la informació necessària i ser competitius als mercats nacionals i Europeus.

En l’actualitat, Europeix SA. és una empresa d’àmbit familiar els components de la qual són la quarta generació de tradició pesquera. La nostra meta és forjar un futur, basat en la profunda devoció pel nostre treball, la cura i coneixement del mar, i el respecte i dedicació al servei dels nostres clients.